Csomagjainkat a Magyar Posta szállítja ki Önnek!
             Árlistánkból válassza ki azokat a termékeket, amelyeket szivesen látna a boltjában, és mi kipostázzuk Önnek!               Ne feledje 1-1 termékből Nálunk elég 6 kg-ot rendelnie! Így egy 30 kg-os csomagba, akár öt termék is belefér!

Ön leadja a rendelését...

Mi felvesszük.  
 

Összeállítjuk a csomagját

Legkésőbb a következő munkanap postázzuk.
 

A posta házhozviszi Önnek

Ön pedig értékesíti a ruhákat.
 

Visszajelzés

Miután megkapta a csomagot, egy e-mailt küldünk Önnek. Kérjük, hogy válaszoljon néhány kérdésünkre és segítse a munkánkat azzal, hogy jelzi, mennyire volt elégedett a kapott áruval és még mi az, amit szívesen vásárolna. 

Véleménye sokat jelent számunkra, mert szeretnénk a lehető legjobban kiszolgálni minden vásárlónkat és a célunk, hogy az Ön üzlete minél sikeresebb legyen. 

Reklamáció kezelés

Ha a megrendelt csomagban, bármelyik 6 kg-os egység nem felel meg Önnek (vagy akár az egész csomag), kérjük küldje vissza a részünkre. (Mielőtt visszapostázná, hívjon fel bennünket: 06-30-505-2443)

Amelyik nap megkapjuk, ellenörizzük a csomag tartalmát és ha valóban a saját árunk érkezett vissza hiánytalanul, még aznap visszautaljuk a bankszámlájára a visszaküldött áru teljes összegét. Az oda-vissza postaköltség Önt terheli, kérjük ezzel kapcsolatban a megértését. 

Figyelem! 
Utánvéttel érkező csomagot nem veszünk át, mivel 

vannak, akik visszaélnek ezzel a szolgáltatásunkkal. 
Megértését köszönjük!