Cégünk a legújabb                                        magyar használtruha                                         nagykereskedés

Üdvözlöm, Dani Lajos vagyok. 

Több, mint egy évtizede foglalkozom használt sportruházat forgalmazással és úgy láttam, hogy most érkezett el annak az ideje, hogy egy igazán színvonalas használtruha nagykereskedést nyissak. Egy olyat, ahol valóban a vevő a legfontosabb. 

A Boltrakész Használtruha Nagykereskedésben arra törekszünk, hogy a forgalmazott használt ruhák, valóban "boltra készen" jussanak el a kiskereskedőkhöz, akiknek csak ki kelljen akasztani és eladni azokat. Ezért komoly figyelmet fordítunk arra, hogy az árut tisztán és a körülményekhez képest gyűrődés mentesen juttassuk el partnereinkhez.

Bár ingyenes kiszállításunkkal a budapesti és budapest környéki használtruha kiskereskedőket tudjuk csak támogatni, de postai csomagban a vidéki kiskereskedéseknek is stabil partnerei akarunk lenni. Szeretnénk, ha Ön is megbizonyosodna arról, hogy megbízható és korrekt nagykereskedés vagyunk.

Jó forgalmat és sikeres üzletmenetet kívánok Önnek!

   Dani Lajos

Márkás ruhák

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy termékeink között a legismertebb márkák darabjai is szerepelnek. Vannak olyan szortírjaink, melyekben a márkás ruházat aránya eléri a 40%-ot, így Ön azt kapja, amelyet a vevői is szívesen vásárolnak.

Megbízható szortírok

Válogatásainkban nagyon figyelünk arra, hogy mindig azonos minőség legyen egy-egy szortírban. Ha egyszer vásárolt valamit, hónapokkal később is biztos lehet benne, hogy azonos minőségű ruhákat talál a zsákban.

Partnerkapcsolat

Célunk a hosszú távú partnerkapcsolat, ezért igyekszünk mindent megtenni, hogy Ön tőlünk elégedetten távozzon. Figyelünk arra, hogy termékeink ár-érték aránya Önnek megfeleljen. 

Gyorsaság és megbízhatóság

Ha távolabb lakik, rendeljen próbacsomagot. Válasszon ki 3-4 terméket, amelyet szívesen látna a boltjában, rendeljen belőle 6-6 kg-ot, és mi kipostázzuk már másnap Önnek! Tehát ha hétfőn/kedden megrendeli, akkor szerdán/csütörtökön már meg is kapja! Ha nem elégedett esetleg a kapott áruval, küldje vissza azt, amelyik nem tetszik és aznap, amikor megkapjuk az árut, már vissza is utaljuk az értékét az Ön bankszámlájára. 

Dani Lajos

Üzletvezető, sportruházati szakértő, kapcsolattartó

"Egy olyan használtruha nagykereskedést álmodtam meg, ahol a kiskereskedő is jól jár és azt érezze, hogy értéket kapott a pénzéért."